Plátky vepřového masa potřené česnekem, orestované na oleji a obložené zeleninou.
Ingredience:
1 kg | vepřové kýty |
150 g | francouzského salátu |
100 g | oleje |
100 g | cibule |
100 g | rajčat |
100 g | salátových okurek |
80 g | jemné hořčice |
40 g | másla |
30 g | česneku |
pepř, sůl |
Postup:
1. Plátky vepřového masa jemně naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a na horkém oleji po obou stranách prudce opečeme
2. Měkké maso vyjmeme, výpek zjemníme máslem a přelijeme přes medailonky
3. Každý medailon ozdobíme kopičkou jemné hořčice, jemně sekanou cibulí, kopičkou francouzského salátu, plátky rajčat a okurek.
Příloha: Smažené hranolky, krokety nebo opečené brambory.