REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Špilberské obložené medailonky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky vepřového masa potřené česnekem, orestované na oleji a obložené zeleninou.


Ingredience:
1 kgvepřové kýty
150 gfrancouzského salátu
100 goleje
100 gcibule
100 grajčat
100 gsalátových okurek
80 gjemné hořčice
40 gmásla
30 gčesneku
pepř, sůl

Postup:

1. Plátky vepřového masa jemně naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a na horkém oleji po obou stranách prudce opečeme
2. Měkké maso vyjmeme, výpek zjemníme máslem a přelijeme přes medailonky
3. Každý medailon ozdobíme kopičkou jemné hořčice, jemně sekanou cibulí, kopičkou francouzského salátu, plátky rajčat a okurek.

Doporučení:

Příloha: Smažené hranolky, krokety nebo opečené brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy