REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Španělské toasty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Směs z cibule a pariky orestovaná na oleji, marinovaná v nálevu z citrónové šťávy, kečupu, cukru, soli, pepře a červené papriky, zapečná na osmažených toustech se sýrem.


Ingredience:
8 ksplátků veky
8 ksplátů tučného tvrdého sýra
6 ksvelkých paprik
3 kscibule
1 lžícekečupu
šťáva z půlky citrónu
mletá sladká paprika
špetka cukru
mletý pepř
olej
sůl

Postup:

1. Očištěnou cibuli nakrájenou na tenká kolečka a papriky nakrájené na kostičky podusíme na lžíci rozehřátého oleje a několika lžících vody
2. Měkké přelijeme zálivkou z citrónové šťávy, kečupu, cukru, soli, mleté papriky, mletého pepře a vše necháme přes noc odležet v chladničce
3. Krátce před podáváním směs i se zálivkou urovnáme na čerstvě osmažené toasty, poklademe plátky sýra a dáme do horké trouby nebo pod gril
4. Když se sýr roztaví, toasty podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy