REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Špagety Frutti di Mare

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Špagety uvařené v osolené vodě, okapané smíchané s omáčkou z mořských plodů, vína, pizza kečupu, olivového oleje a česneku.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
500 gnapříklad Zátkových špaget
600 gmořských plodů
200 gparmazánu
200 mlolivového oleje
40 mlbílého vína
pomodor (pizza kečup)
česnek
voda
pepř
sůl

Postup:

1. Špagety vložíme do vařící osolené vody společně s jednou lžící oleje a vaříme 8-12 minut, hotové scedíme
2. Na pánvi orestujeme mořské plody, přidáme pomodor (pizza kečup) a prolisovaný česnek, zastříkneme bílým vínem, dochutíme solí a pepřem a krátce povaříme
3. Vzniklou směs promícháme se špagetami, posypeme strouhaným parmazánem, ozdobíme a ihned podáváme.

Doporučení:

Článek k receptu: Klasika, která neomrzí, těstovinové fleky a české špagety.

Poznámka:

Recept i s fotografií od: Zátkovy těstoviny a mouka.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy