REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Špagety alla Genovese

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Těstoviny promíchané se studenou omáčkou z pesta a bazalkou.


Ingredience:
400 gšpaget (makaronů)
150 gNivy
4 lžícestudené omáčky „Pesto alla Genovese“
3 lžícepanenského olivového oleje
3 ksstroužků česneku
voda na uvaření špaget
sůl

Postup:

1. Špagety (makarony) uvaříme dle návodu na obalu
2. Studenou omáčku rozmícháme ve vetší míse s olejem a rozetřeným česnekem
3. Čerstvě uvařené, zcezené špagety promícháme v míse s omáčkou
4. Horké servírujeme na jednotlivé talíře, zdobíme nastrouhanou nivou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy