REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Smažené rybí filé

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlý oběd nebo večeře z rybího filé obaleného v klasickém trojobalu.


Ingredience:
600 grybího filé
120 gtuku na smažení
100 gstrouhanky
50 ghladké mouky
40 mlmléka nebo vody
2 ksvajec
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Rybí filé nakrájíme na porce
2. Mírně opepříme a osolíme
3. Jednotlivé porce filé obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem (nebo vodou) a v prosáté strouhance
4. Zvolna smažíme v horkém tuku do světle nazlátlé barvy.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy