REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Smažená telecí játra

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Řezy telecích jater obalené v trojobalu, osmažené na oleji.


Ingredience:
500 gtelecích jater
hladká mouka
vejce
strouhanka
mléko
olej
sůl

Postup:

1. Telecí játra odblaníme, opláchneme a nakrájíme na řezy, na okrajích nařízneme, naklepeme paličkou, obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích s mlékem a ve strouhance
2. Osmažíme na pánvičce v rozpáleném oleji dorůžova
3. Po usmažení ihned osolíme.

Doporučení:

Vhodné přílohy: Bramborový salát, bramborová kaše, vařené brambory nebo francouzský salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy