REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Smažená růžičková kapusta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Spařená zmrazená růžičková kapusta obalená v těstíčku a usmažená v horkém oleji.


Ingredience:
500 gzmrazené růžičkové kapusty
150 ghladké mouky
100 goleje
1/8 lmléka
1 ksvejce
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Kapustové růžičky spaříme ve slané vodě, pak je vytáhneme a necháme důkladně okapat
2. Z vejce, mléka a mouky vypracujeme hladké těstíčko, které osolíme
3. Oschlé růžičky lehce okořeníme pepřem a obalíme v připraveném těstíčku
4. Smažíme v rozpáleném oleji dorůžova.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy