REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Škvarková pomazánka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z variant úpravy škvarků, tentokrát s česnekem a cibulí.


Ingredience:
200 gškvarků
2 kscibule
1 ksstroužku česneku
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Škvarky umeleme v masovém strojku 2. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek
3. Vše osolíme, opepříme a důkladně promícháme.

Doporučení:

Do pomazánky můžeme přidat lžíci plnotučné hořčice.

Poznámka:

Foto: Naďa Indruchová

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy