REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z drobných ryb

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nadrobno nakrájené drobné ryby (lín, cejn, perlín …) uvařené spolu s cibulí, mrkví, kyselými okurkami a kořením, naskládané ve vrstvách se zeleninou, proležené v lednici.


Ingredience:
500 gdrobných ryb (lín, cejn, perlín ...)
8 kszrnek černého pepře
4 kszrnka nového koření
2 kskyselé okurky
2 ksmrkve
2 kscibule
hořčicové semínko
ocet
sůl

Postup:

1. Nadrobno nakrájené ryby, cibuli, mrkev a okurky uvaříme v octovém nálevu s kořením a solí
2. Měkké maso vyjmeme a vývar přecedíme
3. Do salátové mísy dáme vrstvu ryb, vrstvu zeleniny, další vrstvu ryb …
4. Salát zalijeme prochladlým vývarem a necháme 24 hodin v lednici proležet.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy