REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z kapra s majonézou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uvařené kousky kapra smíchané se zeleninou a majonézou.


Ingredience:
500 gkapra
150 gmajonézy
2 dlvody
1 dlbílého vína
5 kskuliček celého pepře
5 kskuliček nového koření
2 ksbobkového listu
3 kssterilované okurky
1 kscibule
2 kssterilované kapie
3 lžícesterilovaného hrášku
2 lžícecitrónové šťávy
sůl

Postup:

1. Omyté porce kapra povaříme v osolené vodě spolu s kořením
2. Jakmile se nám voda trochu vyvaří, doplníme vodu vínem a uvaříme kapra tak, aby se nám nerozpadal
3. Okapané vychladlé maso vykostíme, zbavíme kůže a nakrájené na kousky, které vložíme do větší mísy
4. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a okurky, na nudličky nakrájenou kapii a okapaný sterilovaný hrášek
5. Směs zalijeme majonézou zředěnou citrónovou šťávou a vše lehce promícháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy