REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát s mozzarellou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Italský salát připravený z listů špenátu a salátu, rajčátek, mozzarelly, olivového oleje a octa.


Ingredience:
250 gcherry rajčátek
200 gmozzarelly
150 gsměsí listového salátu
50 gmladého špenátu
2 lžičkybalsamikového octa
2-3 lžíceolivového oleje
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Listy salátu i špenátu propláchneme, necháme dobře okapat a větší lístky pak natrháme na menší kousky, pokapeme trochou olivového oleje a balsamikovým octem
2. Cherry rajčátka opláchneme, osušíme a přepůlíme
3. Mozzarellu necháme okapat a nakrájíme na menší kousky
4. Ochucený salát rozdělíme do misek, doplníme rajčátky a kousky mozzarelly, podle chuti osolíme, opepříme a podáváme s čerstvým bílým pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy