REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rychlý guláš ze salámu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na hranolky nakrájený salám, opečený na oleji, okořeněný, zalitý kečupem a chvíli podušený, na talířích dozdobený nastrouhanou Nivou.


Ingredience:
400 goloupaného salámu (českého)
120 gsýra Niva
100 g kečupu
2 lžíceoleje
1 lžícevody
chilli koření
sůl

Postup:

1. Oloupaný salám nakrájíme na hranolky a zprudka opečeme na oleji
2. Salám okořeníme, podlijeme lžící vody, přisolíme a zalijeme kečupem, zamícháme, krátce podusíme
3. Jednotlivé porce na talířích hojně posypeme nastrouhanou Nivou.

Doporučení:

Guláš ze salámu servírujeme se slaným pečivem nebo s vařenými brambory a čerstvou zeleniniou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy