Guláš z konzervy lančmítu, leča a dalších ingrediencí. Díky své rychlé a jednoduché přípravě se hodí při kempování.
Ingredience:
1 ks | konzerva lančmítu |
250 g | zeleninového leča |
2 ks | stroužky česneku |
2 ks | střední cibule |
2 lžíce | rajského protlaku |
2 lžíce | oleje |
1 lžička | worcesterové omáčky |
mletá paprika pálivá | |
pepř | |
sůl |
Postup:
1. Konzervu si otevřeme, vyndáme lančmít a nakrájíme vetší nudličky
2. Lančmít vložíme na pánev s olejem a stálého míchání opečeme 5 minut, pak přidáme cibuli, kterou jsme si nakrájeli na menší kostičky a zpěníme
3. Poté přidáme mletou papriku, lečo, rajčatový protlak, worcester, pepř a sůl a prohřejeme na mírném plamenu a podáváme.
Podáváme s pečivem.