REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rychlý fazolový salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept na rychlý salát z konzervy fazolí naložených v rajčatové omáčce, sterilizovaného celeru, kapie, fazolových lusků a oleje. Salát dochucený cukrem, octem a solí.


Ingredience:
1 kskonzervy fazolí v rajčatové omáčce
150 gsterilizovaných fazolových lusků
100 gsterilizovaného celeru
80 gsterilizované kapie
3 lžíceoleje
ocet
cukr
sůl

Postup:

1. Sterilizovaný celer, fazolky a kapii si scedíme a necháme okapat, poté celer a kapii nakrájíme na nudličky a fazolky překrájíme na menší kousky
2. Pak si otevřeme konzervu fazolí v rajčatové omáčce, nalijeme do mísy i s omáčkou, přidáme nakrájené fazole, celer, kapii, olej a vše promícháme
3. Potom salát ochutíme špetkou cukru, octem a solí
4. Hotový salát necháme odležet v chladu, poté můžeme servírovat jako přílohu nebo jako samostatný pokrm s pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy