REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rychlá polévka z jaternic

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka ze dvou jaternic, kořenové zeleniny, vody, bujónu a koření.


Ingredience:
2 ksjaternice
1,25 lvody
100 gkořenové zeleniny
kousek bujónu
podrcené nové koření
majoránka
pepř
sůl
osmažená žemle jako dekorace

Postup:

1. Obsah jaternic vytlačíme do hrnce, zalijeme osolenou vodou a rozšleháme
2. Přidáme na nudličky nebo kostičky pokrájenou očištěnou zeleninu a chvíli vše povaříme
3. Dochutíme kořením a bujónem
4. Podáváme s na sucho osmaženou, na kostičky nakrájenou žemlí.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy