REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rychlá marináda na grilování

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Touto rychlou marinádou lze potírat kuřecí, vepřové, ale i rybí maso určené na opékání na grilu.


Ingredience:
3 lžíceposekaných bylinek (petrželka, bazalka, oregano, tymián ...)
2 lžíceslunečnicového oleje
2 lžícebylinkového octa
1/2 lžičkymletého bílého pepře
1/2 lžičkyčesnekové soli

Postup:

1. Omyté, okapané bylinky posekáme nadrobno
2. Olej smícháme s octem, přidáme bylinky, pepř a sůl, vše důkladně promícháme a můžeme použít nejlépe na potření vepřového, kuřecího, ale i rybího masa připravovaného na roštu grilu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy