REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rychlá buchta bez vážení

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Babiččina bábovka paní Jany Bobošíkové, sladké pokušení pro celou rodinu.


Ingredience:
3 kelímkpolohrubé mouky
1 kelímekzykysané smetany
1 kelímekkrystalového cukru
1 kelímekvody
1 kelímekoleje
2 ksvajec
1 balíčekprášku do pečiva
tuk na vymazání plechu

Postup:

1. Ve větší míse smícháme mouku s cukrem a práškem do pečiva
2. Přidáme ostatní ingredience, promícháme a nalijeme na vymaštěný plech
3. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 40 minut.

Doporučení:

Pro oživení můžeme do buchty přidat jakékoli čerstvé či kompotové ovoce, kakao či ořechy.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy