Jednoduchý a rychlý recept na uvařené kousky sladkovodní ryby smíchané s dalšími ingrediencemi. Hodnota 2 porcí je 2763 kJ.
Ingredience:
Rozpis na 2 porce: | |
400 g | mléka |
300 g | sladkovodní ryby |
160 g | hlávkového salátu |
100 g | bílého vína |
20 g | hladké mouky |
4 lžíce | kečupu |
citrónová šťáva | |
mletý pepř | |
sůl | |
voda |
Postup:
1. Do hrnce dáme vařit asi 2 šálky osolené vody s citrónovou šťávou (asi 80 g)
2. Přidáme na kousky nakrájenou rybu a vaříme ji, pod pokličkou, asi 5 minut
3. Rozmícháme mouku s mlékem, přidáme víno, přimícháme kečup, směs vlijeme na rybu
4. Vaříme dalších 5 minut
5. Porce rybího ragú zdobíme listy salátu.
Servírujeme nejlépe s čerstvým chlebem.