REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí ragú

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchý a rychlý recept na uvařené kousky sladkovodní ryby smíchané s dalšími ingrediencemi. Hodnota 2 porcí je 2763 kJ.


Ingredience:
Rozpis na 2 porce:
400 gmléka
300 gsladkovodní ryby
160 ghlávkového salátu
100 gbílého vína
20 ghladké mouky
4 lžícekečupu
citrónová šťáva
mletý pepř
sůl
voda

Postup:

1. Do hrnce dáme vařit asi 2 šálky osolené vody s citrónovou šťávou (asi 80 g)
2. Přidáme na kousky nakrájenou rybu a vaříme ji, pod pokličkou, asi 5 minut
3. Rozmícháme mouku s mlékem, přidáme víno, přimícháme kečup, směs vlijeme na rybu
4. Vaříme dalších 5 minut
5. Porce rybího ragú zdobíme listy salátu.

Doporučení:

Servírujeme nejlépe s čerstvým chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy