REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí filé po kypersku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rybí filé opečené na másle, servírované obložené syrovou nastrouhanou mrkví smíchanou s křenem. Hodnota dvou porcí je 1381 kJ.


Ingredience:
Rozpis na 2 porce:
250 grybího filé
160 gmrkve
10 gmásla
1 lžícenastrouhaného čerstvého křenu
nové koření
bobkový list
glutasol
sůl
horká voda na podlití

Postup:

1. Rybí filé rozkrájíme na 2 porce, osolíme, okořeníme pepřem a opečeme na másle
2. Přidáme bobkový list, nové koření, pepř a glutasol, podlijeme horkou vodou a upečeme v troubě pod pokličkou (pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 15 minut)
3. Měkké maso upravíme na talíři a ozdobíme vrstvou na jemno postrouhané syrové mrkve smíchané s křenem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy