REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí filé na roštu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rybí filé (pangasius, treska …) nakrájené na menší kousky, zakapané vínem a potřené sójovou omáčkou, grilované na roštu nebo pod grilem.


Ingredience:
4 ksporce rybího filé
0,25 lbílého přírodního vína
sojová omáčka
sůl

Postup:

1. Rybí filé nakrájíme na menší kousky, vložíme do misky, zakapeme vínem a osolíme
2. Necháme 30 minut odležet
3. Kousky filé potřeme sójovou omáčkou a po obou stranách 3 minuty grilujeme pod grilem nebo na roštu.

Doporučení:

Servírujeme s rýží a bohatou zeleninovou oblohou.

Poznámka:

Zeleninu můžeme také grilovat!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy