REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Růžičková kapusta na smetaně

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Povařené kapustičky, opečené na másle, zalité mlékem a smetanou.


Ingredience:
500 gkapustiček
50 gmásla
2 dlmléka
2 dlsmetany
pepř
voda
sůl

Postup:

1. Oprané kapustičky ovaříme ve slané vodě, pak je necháme důkladně okapat
2. Kapustičky krátce opečeme na másle, zalijeme mlékem, když mléko vsákne, přidáme smetanu
3. Okořeníme pepřem, podle chuti osolíme a můžeme podávat.

Doporučení:

Takto připravené kapustičky servírujeme k pečenému nebo vařenému masu. Lze je také servírovat jen tak s krajíčky opečené bílé veky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy