REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rukola jako příloha

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pod studenou vodou opláchnutá rukola, okapaná, servírovaná dochucená olivovým olejem, balzamicem, pepřem a solí.


Ingredience:
1-2 hrstilistů rukoly
1 lžíceolivového oleje
1 lžíceocta balzamico
pepř
sůl

Postup:

1. Omytou, dobře okapanou rukolu, vložíme do misky
2. Listy pokapeme lžící olivového oleje a lžíci octa balsamico
3. Osolíme, opepříme a promícháme, servírujeme například jako přílohu ke steakům, či opečeným rybám.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy