REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Romadůr v pivu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kostky z romadůru naložené v pivním nálevu.


Ingredience:
300 gromadůru
100 gnakládaných cibulek
2 kscibule
5 dlsvětlého piva
hrst nasekané zelené petrželky
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Romadůr nakrájíme na větší kostky a vložíme do mísy
2. Osolíme, dále přidáme pepř, nasekanou petrželku, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli a odkapané nakládané cibulky
3. Vše opatrně promícháme
4. Směs naplníme do zavařovací sklenice, zalijeme pivem a uzavřeme
5. Necháme v pokojové teplotě nejlépe přes noc odležet
6. Skladujeme krátce (2-3 dny) v lednici.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy