REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rizoto z pečeného krůtího masa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zbyde-li vám kousek krůtí pečínky i s výpekem, je tohle jídlo hotové během chvilky …


Ingredience:
300 gkrůtí pečínky (zbytky z pečení)
1 sáčekrýže
1 skleničkanakládané zeleniny se žampiony ve sladkokyselém nálevu
1/2 hrnkumraženého hrášku
4 lžíceoleje
1 kscibule
sůl dle potřeby
nastrouhaný sýr (kdo chce)

Postup:

1. Rýži uvaříme podle návodu a necháme okapat
2. Maso překrájíme na malé kousky, zeleninu vyklopíme do sítka a necháme okapat
3. Na rozpáleném oleji v pánvi osmahneme dosklovata nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme okapanou zeleninu, hrášek, maso i s výpekem, uvařenou rýži a všechno promícháme, je-li třeba, přisolíme
4. Na talíři posypeme na jemno nastrouhaným sýrem.

Poznámka:

Recept ze stránek Vaření s Tomem, autorka fotografie i textu: Naďa Indruchová

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy