REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Remuládová omáčka III.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Majonézová omáčka krémové barvy, hustší konzistence. Skvěle se hodí jako příloha k pečeným a grilovaným masům.


Ingredience:
Rozpis na 1 kg:
750 gzákladní majonézy
100 gmléka
50 gokurky sterilované bez nálevu
40 gbílého vína
40 gplnotučné hořčice
30 gsardelových řezů (oček) včetně oleje
20 gpetrželové naťě
20 gcukru
10 gsoli

Postup:

1. Základní majonézu rozmícháme s mlékem, vínem a hořčicí
2. Přidáme jemně rozsekané okurky, petrželku a rozetřené sardelky
3. Omáčku dochutíme cukrem, solí a vše spolu dobře promícháme.

Poznámka:

Příprava základní majonézy viz. recepty: Majonéza základní, Majonéza základní II..

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy