REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rajská majonéza

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tuto majonézu podáváme na vařené a pečené ryby, studená i teplá masa a na vařené a smažené vejce. Hodí se i na vařenou zeleninu.


Ingredience:
150 gzákladní majonézy
50 grajského kečupu
20 gstrouhané cibule
2 lžícesmetany
1/2 kscitrónu
zelená petrželka
špetka cukru
sůl

Postup:

1. Kečup rozšleháme se smetanou, podle chuti osolíme, osladíme a přikyselíme
2. Přidáme nastrouhanou cibuli a tuto směs po lžících zapracujeme do základní majonézy.

Doporučení:

Dospělým zostříme omáčku přídavkem na nudličky nakrájené chilli papričky a místo smetanu můžeme použít červeného vína.

Poznámka:

Příprava základní majonézy viz. recepty Majonéza základní, Majonéza základní II..

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy