REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rajčatový salát s ricottou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Osvěžující zeleninový salát doplněný sýrem, vhodný pro horké letní dny.


Ingredience:
4 ksjarní cibulky
4 ksrajčat
mletý pepř
sůl
Na tvarohovou směs:
4 lžícenízkotučného tvarohu
200 gricotty
šťáva z 1 citronu
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Jarní cibulky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka
2. Do mísy dáme sýr ricotta, přidáme nízkotučný tvaroh, promícháme a ochutíme citronovou šťávou, solí i pepřem
3. Omytá a osušená rajčata nakrájíme na pátky, rozdělíme je na 4 talíře, osolíme, opepříme, rozložíme na ně tvarohovou směs s ricottou a posypeme kolečky jarní cibulky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy