REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rajčatové carpaccio s cuketami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na talíři poskládané plátky rajčat, cuket přelité zálivkou z olivového oleje, lístků rokety a česneku, zdobené nastrouhaným parmazánem.


Ingredience:
120 grokety
60 gparmazánu
120 mlolivového oleje
8 ksrajčat
3 ksstroužky česneku
1 ksvětší cukety

Postup:

1. Několik lístků rokety odložíme na zdobení, zbytek posekáme na hrubo
2. Oloupaný česnek nakrájíme na jemno, parmazán nastrouháme na hrubém struhadle (trochu odložíme na posypání hotového carpaccia)
3. Nasekanou roketu, nakrájený česnek, parmazán a olivový olej rozmixujeme na jemno tak, až vznikne hladká zeleninová zálivka
4. Rajčata a cuketu nakrájíme na plátky, ty vyskládáme střídavě na na talířky do vějířku, přelijeme rozmixovanou zálivkou
5. Nakonec talířky posypeme parmazánem a ozdobíme lístky rokety.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy