REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pstruh s česnekovou náplní

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ryba naplněná rohlíkem potřeným máslem s rozetřeným česnekem, grilovaná dozlatova.


Ingredience:
4 ks asi po 400 gčerstvých pstruhů
8 ksstroužků česneku
2 ksrohlíků
150 gmásla
čerstvé bylinky (rozmarýn,tymián,pažitka,petrželka)
citron
sůl

Postup:

1. Rohlíky rozpůlíme, překrojíme po délce a namažeme změklým máslem smíchaným s oloupanými, rozetřenými stroužky česneku
2. Vykuchané, omyté pstruhy osolíme, do vnitřku každé ryby vložíme část na jemno nasekaných bylinek, půlku namazaného rohlíku
3. Rybu spíchneme a necháme asi hodinu odležet
4. Dáme na gril a grilujeme na alobalovém platíčku s otvory dozlatova.

Doporučení:

Podáváme s čerstvou zeleninou a plátky citronu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy