REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pstruh na grilu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept na grilovaného pstruha na roštu nebo otevřeném ohništi.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksmenší pstruzi
1-2 kscitrónu
šalvěj
olej
hrubozrnná sůl

Postup:

1. Vykuchané pstruhy důkladně omyjeme pod studenou tekoucí vodou, pak je osušíme například papírovými ubrousky
2. Ryby osolíme a okořeníme šalvějí z venku i zevnitř
3. Grilujeme asi 10 minut, po každé straně, na dobře rozpáleném grilu potřeném tukem nebo slaninou.

Doporučení:

Ryby servírujeme obložené kolečky citrónů a s čerstvou nebo grilovanou zeleninou.

Poznámka:

Ryby jsou skvělé, pokud je opékáme na grilu otevřené a to pomocí grilovacích roštů určených pro přípravu ryb a steaků.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy