REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomerančový dip ochucený tymiánem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Například ke grilovanému kuřeti se skvěle hodí tato studená omáčka připravená z kůry a šťávy pomeranče, majonézy, tymiánu a pepře.


Ingredience:
5 lžicmajonézy (základní)
3 lžícepomerančové šťávy
1/2 lžičkynasekaného čerstvého tymiánu
špatka pomerančové kůry
pepř
sůl

Postup:

1. Smícháme špetku pomerančové kůry s pomerančovou šťávou a majonézou
2. Dip ještě dochutíme nasekanými lístky tymiánu, pepřem a solí, dobře zamícháme a necháme chvíli v lednic, aby se všechny chutě a vůně pěkně propojily.

Doporučení:

Na tento recept je nejlepší neochucená základní majonéza, kterou si můžete vyrobit i doma. Recepty najdete zde: Majonéza základní, Majonéza základní II..

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy