REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomerančová marináda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Mariáda na grilované drůbeží maso nebo klobásy z pomerančového džusu, rozdrcené pomerančové kůry, bílého pepře a třtinového cukru.


Ingredience:
100 mlpomerančového džusu
100 mloleje
5 lžičektřtinového cukru
1 lžičkasušené a rozdrcené pomerančové kůry
1 lžičkadrceného bílého pepře

Postup:

1. Připravíme si skleničku s víčkem
2. Do ní vlijeme olej, džus, přidáme cukr, pomerančovou kůru a pepř
3. Sklenku uzavřeme a suroviny protřepeme
4. Používáme na grilování kuřecího masa nebo klobásek.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy