REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomazánka ze sardinek II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Z konzervy olejovek, cibule, másla, natvrdo uvařených vajíček, kyselé okurky, šťávy z citrónu a koření připravená chutná rybí pomazánka.


Ingredience:
1 mal konzervarybiček olejovek
30 gcibule
10 gmásla
1 ksmenší sladkokyselé okurky
1 ksvejce uvařeného na tvrdo
1/2 kscitrónu
petrželka

Postup:

1. Sardinky zbavíme případných kostiček a pak je utřeme s mírně povoleným máslem
2. Přidáme nadrobno naseknou cibuli a okurku, prolisované, předem na tvrdo uvařené vejce a usekanou zelenou petrželku
3. Pomazánku osolíme a zakápneme citronovou šťávou, dobře promícháme a necháme v lednici chvíli rozležet.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy