REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomazánka z vepřové konzervy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na přípravu snadná a zároveň velice chutná pomazánka připravená z kvalitní masové konzery, kyselých okurek a na jemno nakrájené cibule. Kořeněná sladkou i pálivou paprikou.


Ingredience:
500 gčínské vepřové konzervy
2 kskyselé okurky
1 kscibule
sladká paprika
pálivá paprika
A dále:
snítky petrželky
čerstvá paprika

Postup:

1. Kvalitní vepřovou konzervu,(nejlépe čínské vepřové maso) rozmačkáme vidličkou na kaši
2. Přidáme nasekanou cibulku, okurky, ochutíme sladkou a pálivou paprikou, případně přisolíme (konzervy bývají ale slané dost)
3. Promícháme, dáme ztuhnout do lednice.

Doporučení:

Hotovou pomazánku mažeme na tmavý chléb, ozdobíme proužkem papriky, snítkou petrželky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy