REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomalu pečené kuřecí paličky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kuřecí paličky přelité směsí ze sójové omáčky, česneku, kečupu, rajčatové omáčky a mletého pepře, pečené dozlatova.


Ingredience:
Rozpis pro 4-6 osob:
1,6 kgkuřecích paliček
300 grajčatové omáčky passata (rajský protlak)
300 gostrého kečupu
4 lžícetmavého třtinového cukru
2-3 ksstroužků česneku
100 mlsójové omáčky
mletý pepř

Postup:

1. Očištěné maso omyjeme, osušíme a dáme do pekáčku se silným dnem
2. Rajčatovou omáčku passata, kečup, sójovou omáčku, třtinový cukr, mletý pepř, oloupané, utřené stroužky česneku dobře promícháme a nalijeme přes připravené maso
3. Pekáček přiklopíme, dáme do trouby, pečeme při 150 °C doměkka (3 hodiny) a pak hned podáváme.

Doporučení:

Servírujeme s vařenými bramborami nebo rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy