REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Polévka ze žemlí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchá a hlavně levná polévka připravená z rozvařených žemlí, prolisovaná a dochucená mlékem, kmínem, solí, vaječným žloutkem a usekanou zelenou petrželkou.


Ingredience:
1 lvody
1/4 lmléka
3 ksžemle
1 ksžloutku
1 lžičkazelené petrželky
1/2 lžičkykmínu
sůl

Postup:

1. Do vody nalámeme žemle a rozvaříme je
2. Polévku prolisujeme sítem, přidáme vlažné mléko, sůl, kmín a těsně před podáváním i žloutek a usekanou petrželku.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy