REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Polévka z úhoře s rýží

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka z kousků staženého masa z úhoře, rajčat, rýže a stroužků česneku.


Ingredience:
500 gúhoře
250 grajčat
70 grýže
30 goleje
3 ksstroužky česneku
sůl

Postup:

1. Z úhoře stáhneme kůži, odstraníme případné větší kosti a nakrájíme na malé kousky
2. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme rýži, česnek utřený se solí, páteř a kůži z úhoře a později osminky rajčat
3. Vše 10 minut povaříme, pak přidáme olej a znovu vaříme pod pokličkou tak dlouho, až rýže změkne
4. Z hotové polévky vyjmeme páteř a kůži.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy