REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Polévka z kostí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Falešná hovězí polévka


Ingredience:
500 gkostí
100 gkořenové zeleniny
20 gtuku
2 lvody
sůl
popřípadě srdce
nebo játra

Postup:

1. Pečlivě omyté, rozsekané kosti dáme do studené vody, uvedeme do varu a pak vaříme asi 2 hodiny na mírném ohni
2. Mezitím osmažíme na tuku srdce nebo játra, asi 10 minut před dovařením do polévky přidáme pokrájenou zeleninu
3. Polévku zcedíme, osolíme, přidáme pokrájené vnitřnosti a zavaříme nějakou zavářkou (viz zavářky).

Doporučení:

– Nejlepší je vařit polévku z křížových kostí.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy