REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Podzimní salát II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát z nakrájených pomerančů, jablek, se smetanou.


Ingredience:
Rozpočet pro 2 osoby:
2 kspomeranče
2 ksjablka
20 gcukru
2 lžícesmetany
šťáva z 1 citrónu

Postup:

1. Jablka oloupeme, rozkrojíme, zbavíme jádřince, nastrouháme nahrubo a zakapeme citrónovou šťávou, aby nám nezhnědla
2. Pomeranče oloupeme a jednotlivé dílky nakrájíme na kostičky
3. Vše dáme do mísy, promícháme, podle chuti přisladíme, nakonec zlehka vmícháme smetanu a necháme vychladit.

Doporučení:

Ovocné saláty chuťově kombinujeme tak, aby navinulé ovoce bylo doplněno sladkým (rybíz+jablko nebo hrušky+švestky+jablka).Vybíráme vždy zralé a křehké ovoce.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy