REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Podoustev pečená na pánvi

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Porce podoustve říční, osolené, potřené směsí cibule a petržele, opečené na pánvi na dobře rozehřátém oleji.


Ingredience:
800 gpodoustve říční
80 goleje
1 ksvelké cibule
citrónová šťáva
čerstvá petrželka
sůl

Postup:

1. Porce kuchyňsky zpracované podoustve na několika místech nařízneme
2. Maso osolíme a potřeme směsí z na jemno posekané cibule a petrželky
3. Pokapeme citrónovou šťávou a opečeme, po obou stranách, v dobře rozehřátém oleji.

Poznámka:

Stejně můžeme připravit i kapra, cejna …

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy