REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plnění pstruzi

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pstruzi plnění pikantní směsí, pečení v alobalu.


Ingredience:
4 kspstruhů
4 ksplátků alobalu
citrónová šťáva
strouhanka
máslo
olej
sůl
Nádivka:
8 ksoliv
2 kssterilovaných feferonek
1 kscibule
100 gžampiónů
50 gmandlí
mletý pepř
ocet
olej
sůl

Postup:

1. Připravíme si nádivku; odpeckované olivy, cibuli, feferonky, spařené a oloupané mandle a očištěné žampióny na jemno usekáme, osolíme, opepříme a smícháme s olejem a několika kapkami octa
2. Očištěné pstruhy osolíme uvnitř, pokapeme citrónovou šťávou, naplníme nádivkou, sešijeme nití, osolíme i z venku, potřeme rozehřátým máslem a obalíme ve strouhance
3. Ryby položíme na alobal potřený olejem, dobře zabalíme a upečeme v troubě nebo pod málo vyhřátým grilem
4. Podáváme v alobalu!

Doporučení:

Příloha: Smažené bramborové hranolky a zeleninový salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy