REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plněné vepřové řízky III.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřové řízky naplněné kořennou kaší, opečené na pánvi na tuku dozlatova.


Ingredience:
4 ks (po 150 g)vepřových řízků
1 lžičkahořčice
1 lžíceoleje
na špičku nože bazalky, rozmarýnu a tymiánu
tuk na opečení masa
sůl

Postup:

1. Ze soli, koření, hořčice a oleje utřeme kaši
2. Do řízků uděláme kapsy, které naplníme kořennou kaší, otvory zajistíme párátky
3. Na rozpáleném tuku maso zprudka, z obou stran, opečeme doměkka.

Doporučení:

Jako přílohu můžeme podávat například vařené brambory, opečené proužky cibule a rajčatový salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy