REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plátky z lososa na žampionech

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Porce lososa ugrilované v alobalu spolu s jarní cibulkou a žampiony.


Ingredience:
4 ksplátky (filety) lososa
1 svazekjarních cibulek
150 gžampionů
80 gmásla
alobal
šťáva z 1 ks citrónu
sůl

Postup:

1. Jednotlivé porce lososa opláchneme, osušíme a pak pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, necháme asi 10 minut odpočinout
2. Omyjeme, osušíme jarní cibulku a žampiony, nakrájíme na plátky
3. Porce masa položíme na velké kusy alobalové fólie, potřeme je máslem a obložíme cibulkami a žampiony
4. Jednotlivé porce zabalíme do alobalu a balíčky pevně uzavřeme
5. Pečeme na grilu asi 8 minut z každé strany.

Doporučení:

Jako přílohu podáváme bílé pečivo, nebo vařené brambory přelité máslem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy