REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní rybí filé

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tento recept je vhodný pro grilování na pánvi.


Ingredience:
4 kskousky filé
4 lžícebílého vína
citrón
olej
sůl
zelená petrželka na ozdobení

Postup:

1. Rybí filé osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a bílým vínem
2. Na grilovací pánvi pak maso opékáme z obou stran dozlatova
3. Na talířích jednotlivé porce zdobíme plátky citrónu a zelenou petrželí.

Doporučení:

Vhodná příloha: Brambory, hranolky … Aby se vám maso nerozpadalo, můžete ho jemně posypat hladkou moukou.

Poznámka:

Jedno porce je asi 1100 kJ.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy