REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní žebírka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Marinovaná vepřová žebírka grilovaná na roštu grilu dozlatova.


Ingredience:
500 gvepřových žebírek
125 mloleje
1 lžičkahrubě mletého pepře
2 lžícechilli omáčky
1 ksčervené chilli papričky
1 kszelené chilli papričky
sůl

Postup:

1. Omyté chilli papričky rozpůlíme, odstraníme jadérka a nakrájíme na tenounké nudličky
2. Olej smícháme s chilli omáčkou, mletým pepřem, solí a nakrájenými chilli papričkami
3. Žebra rozkrájíme na jednotlivé kosti, potřeme marinádou a dáme alespoň na 1 hodinu do ledničky marinovat
4. Pak maso vyjmeme, položíme na mřížku a dokřupava grilujeme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy