REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní toasty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené krajíčky bílé veky potřené masovou pomazánkou z vepřového masa a dalších ingrediencí.


Ingredience:
8 kskrajíčků bílé veky
olej na smažení
Na pomazánku:
250 gpečeného vepřového masa
200 ghub
150 gcibule
75 grajčatového protlaku
1 kssterilované kapie
2 lžíceoleje
zelená petrželka
česnek
pepř
sůl

Postup:

1. Jemně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme plátky očištěných hub a rajčatový protlak, dusíme doměkka
2. K podušeným houbám vmícháme na kostičky pokrájené pečené maso, proužky kapie, česnek utřený se solí
3. Směs okořeníme pepřem, osolíme a ještě krátce podusíme
4. Osmažené toasty potíráme pomazánkou a zdobíme petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy