Ostrá směs ze smržů, debrecínky, cukety, papriky a dalších ingrediencí, připravená na pánvi, vhodná podávaná s různými typy těstovin.
Ingredience:
500 g | smržů |
200 g | debrecínky |
4 ks | stroužky česneku |
1 ks | mladá menší cuketa |
1 ks | červená masitá paprika |
1 ks | cibule |
worchestr | |
chilli | |
pepř | |
olej | |
sůl | |
Ostatní: | |
jako příloha různé typy těstovin (špagety, rýžové nudle ...) |
Postup:
1. Očištěné smrže nakrájíme na kousky
2. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli, smrže, debrecínku, papriku, cuketu a dusíme doměkka
3. Když je zelenina a smrže měkké, směs ochutíme utřeným česnekem, worchestrem, solí, pepřem a chilli
4. Na talíř dáme uvařené rýžové nudle, přelije směsí ozdobíme kousky rajčat, poklademe kolečky cibule a podáváme.
Rýžové nudle lze nahradit špagetami nebo těstovinami.