Na oleji opečené filety z halibuta, servírované se salátem z kukuřice, fazolových lusků a dalších ingrediencí.
Ingredience:
4 ks | filetů z halibuta |
2 lžičky | Koření na pečení a gril |
olivový olej | |
Na salát: | |
250 g | mražených fazolových lusků |
200 g | mražené kukuřice |
2 lžíce | citronové šťávy |
1 hrst | nasekaných koriandrových lístků |
1 ks | malé červené cibule |
mletý pepř | |
sůl |
Postup:
1. V hrnci přivedeme vodu k varu, pak do ní vsypeme mraženou kukuřici i fazolové lusky a vaříme 4 minuty, poté scedíme, ochladíme pod tekoucí vodou, necháme okapat a dáme do mísy
2. Přidáme oloupanou na drobno nakrájenou červenou cibuli, citronovou šťávu, na jemno nasekané koriandrové lístky, promícháme a ochutíme solí i pepřem
3. Očištěné filety okořeníme po obou stranách Kořením na pečení a gril a pak v pánvi na rozehřátém olivovém oleji z obou stran zhruba 4 minuty opékáme
4. Servírujeme s připraveným salátem.