REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plátek sumce na přírodní způsob

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedná se vlastně o steak ze silnějšího plátku masa, mírně okořeněný, upečený pozvolna na troše dobře rozpáleného oleje.


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
1 ks (150-200 g)silnější plátek sumce
mletý černý pepř
koření na ryby
olej
sůl

Postup:
  1. Silnější plátek sumce osolíme, okořeníme kořením na ryby a mletým černým pepřem, necháme chvíli odležet
  2. Na troše oleje, na nepřilnavé pánvi, plátek sumce pozvolna opečeme pěkně na kůrčičku, z obou stran, nejlépe zaklopené
  3. Ihned po opečení podáváme.
Poznámka:

Recept ze stránek: www.rybarskyrozcestnik.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy