REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní kostky z králičího masa se sójou a zeleninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nechce se vám trávit večer u plotny? Určitě nemusíte! Vydatné teplé jídlo stihnete uvařit během půlhodinky.


Ingredience:
Rozpis na 2 porce:
250 gmasa z králíka
200 grýže
1 skleniceSojanka Pod masíčko
2 lžíceoleje
sůl

Postup:
  1. Králičí filety nakrájejte na kostky a zlehka osolte
  2. Na pánvi rozehřejte olej a maso zprudka orestujte
  3. Zmírněte teplotu a nechte opékat ještě dalších 20 minut
  4. Zatímco se maso restuje, dejte vařit rýži podle návodu
  5. Orestované maso zalijte sojankou a nechte ještě 5 minut povařit
  6. Poté podávejte spolu s hotovou rýží.
Poznámka:

Sojanka Pod masíčko je zeleninová směs v kořeněném sladkokyselém nálevu od firmy Hamé.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy